Érzékeny bőr kezelése

Az érzékenység a bőr állapota, mely lehet múló jellegű, de hosszabb ideig is fennmaradhat. Ilyenkor a bőrünk kipirosodik, feszül, viszket, érezzük, hogy hiányzik a komfort-érzete, intenzíven reagál az irritáló tényezőkre (pl. hideg-meleg, mosakodás, kozmetikai készítmények, stb.). Ha nem megfelelően kezeljük, a néha-néha jelentkező kipirulásból állandó bőrpír lesz, sőt maradandó hajszálér tágulatok is kialakulhatnak. A probléma mértékétől függően különböző erősségű nyugtató kezelések közül választhatunk.

k_06

Speciális alga maszk kezelés érzékeny bőrre – NYUGTATÓ INITIALE NYOMATMASZK

Kezelési cél: felüdítés
Életkor: 25 éves kortól
Időtartam: 1 óra
Árkategória: ***
Kettős hatású kezelés: fokozza a bőr ragyogását, nyugtat.
Algákat, nyomelemeket tartalmazó maszk, mely fizikai nyomása segítségével juttatja az aktív (nyugtató hatású) összetevőket a bőrbe.
Eredmény: a bőr puhább, rugalmasabb lesz, a felszíni ráncok kisimulnak, fokozza a smink tartósságát, ezért különösen fontos alkalmak előtt ajánlott (esküvő, bál, stb.)


Intenzív nyugtató kezelés érzékeny bőrre – CALM EXPERT
Kezelési cél: intenzív
Életkor: 30 éves kortól
Időtartam: 1 óra 15 perc
Árkategória: ***
Kényeztető kezelés, mely kompenzálja a bőr hiányait, visszaadja komfortérzetét. Különlegessége a koncentrált nyugtató összetevőket tartalmazó masszázskrém, mely hatékonyan kezeli a legérzékenyebb bőröket is.
Eredmény: a bőr feltöltődik, csökken a pirossága, javul az ellenálló-képessége.