Zsíros bőr kezelése

A zsíros bőr problémája először tizenéves korban jelentkezik.  A bőr fényes, zsíros tapintású, a pórusok nyitottak és előfordulhat akne (pattanás), komedó (mitesszer). Ezek kezelését minden esetben javallot kozmetikusra bízni. Akinek már elmúlt ez az időszak, gyulladások már ritkán alakulnak ki a bőrén, de a bőr zsírosságán szeretnének változtatni, azoknak ajánlottak a tiszító, faggyútermelést normalizáló kezelések különböző típusai.  

k_16
Felmelegedő – tisztító kezelés – PURE EXPERT
Kezelési cél: intenzív
Életkor: 25 éves kortól
Időtartam: 1 óra 15 perc
Árkategória: **
Specialitása a felmelegedő masszázs gél, mely a kellemes melegítő hatása mellett elősegíti a felpuhítást, így megkönnyíti és fájdalommentessé változtatja a kezelést. A kezelés során alkalmazott agyagot tartalmazó maszk tisztító, gyulladáscsökkentő, nyugtató hatása mellett optikailag is segít eltüntetni a pirosságot.
Eredmény: a bőr tisztább, egészségesebb lesz, a faggyútermelődés normalizálódik


Speciális tisztító alga maszk kezelés – TISZTÍTÓ INITIALE NYOMATMASZK
Kezelési cél: felüdítés
Életkor: 25 éves kortól
Időtartam: 1 óra
Árkategória: ***
Kettős hatású kezelés: fokozza a bőr ragyogását, tisztít.
Algákat, nyomelemeket tartalmazó maszk, mely fizikai nyomása segítségével juttatja az aktív (tisztító hatású) összetevőket a bőrbe.
Eredmény: a bőr puhább, rugalmasabb lesz, a felszíni ráncok kisimulnak, fokozza a smink tartósságát, ezért különösen fontos alkalmak előtt ajánlott (esküvő, bál, stb.)